Öppet Hus 6 Oktober
kl: 11-17

Utställare på mässan den 6/10
Barbro Eriksson håller seanser med vägledning från sitt andliga team, ett rutinerat medium med lång erfarenhet av att förmedla vad just du behöver höra i nuet. Förbered gärna en fråga, eller så frågar du vad du behöver höra just här och nu. Läs mer om Barbro på www.barbroeriksson.se

Linda Weiland Handanalys är som att läsa dina handflators livskarta, ett spännande sätt att se hur vi fungerar samt få reda på din livsmening. Tillsammans med vägledning ger det dig en härlig och grundläggande helhetsbild i vem du är. Läs mer om Linda på www.lifereadings.se

Sussie Nilsson Lägger det keltiska korset med Tarotkorten som hon med värme ger dig en trygg vägledning i, kom med en fråga eller se vad korten väljer att berätta för dig.
Läs mer om Sussie på www.projecthealingforhealth.com
 
Kristin Ellingsen Jin Shin Jyutsu för dig som behöver balansera dina energier. Kristin tar hand om dig på ett ödmjukt sätt och genom lätt, mjuk, inkännande beröring kan Jin Shin Jyutsu lösa energiblockeringar och hjälpa kroppen till läkning och harmoni. Läs mer om Kristin på www.sthlmhealing.se
 
Marianne Danielsson Healing med vägledning. Marianne med sitt kärlekfulla sätt ger både healing samt budskap från sina guider eller från andra sidan från dina anhöriga. Läs mer om Marianne på www.mediummarianne.se

Seija Hedin Helaing med budskap från gudierna, Seija tar emot dig med värme och förmedlar information du behöver just i nuet, tillsammans  med healing som hon ger på ett unikt sätt. Träffa Seija under dagen så berättar hon mer om sig själv.

Åsa Eagleswede Håller tillsammams med Camilla Workshop för Yoga. Du får prova på någar övningar och får information om Yoga.  Åsa är den som bakar rawfoodbollar till EnergiPlatsen. Åsa berättar gärna mer på plats.

Camilla Johansson-Gidlöf  Håller tillsammans med Åsa Workshop för Yoga. Du får prova på övningar samt får information om Yogan. Camilla berättar även om sina behandlingar som Naprapat.
Läs mer om Camilla på www.kropposjal.se

Zentita Kristiansson Zentia kommer berätta vad hypnos är och gör små korta sessioner. Med hypnos kommer vi åt trauman på djupet, fobier, rädslor, mm. Hon drar även ett ängla kort till dig.
Läs mer om Zenita på www.zkholistiskhalsa.se

Kristin Bomansson Hjärtaktivering med Rosenmetoden som Kristin ger på sitt unika och varma sätt för att just du ska få läka. Det är en varsam och inkännande beröring som syftar till djup avspänning och ökad kroppsmedvetenhet.
Läs mer om Kristin på www.hjartkraft.se

Ann-Sofie Lingefelt står i  Caféet och försäljningen
Lena Björklund  står i Caféet och försäljningen

Mäss -
program

Seans
 med Barbro

kl: 12.00 och 16.00
30 min.100kr

Yoga Workshop
med Camilla och Åsa
kl: 12.45 och 14.15
30 min. 100kr.

Övriga utövare går att boka på sina utställningsplatser.

 

Caféet
är öppet hela dagen med härligt gofika,
rawfood, veganska samt gluten och mjölkfria alternativ.

Varmt välkomna!